About

Shepherd and Hunter is niet gewoon een website bouwer, niet gewoon een sales organisatie, niet gewoon een strategiebureau. U vraagt wij draaien is niet ons credo. Dat is ons veel te plat. We kunnen daar niet zoveel mee. Onze hersenen draaien door. We houden van diep, van alomvattendheid. Het moet kloppen. Het moet optimaal zijn. Is dat het wel?

Bob Lei - oprichter Shepherd and Hunter
Bob Lei - oprichter Shepherd and Hunter
We houden ervan ons eerst in jou en jouw business (idea), sales wens of website wens te verdiepen.  Jouw ideeën aan te scherpen en soms andere inspirerende ideeën aan te dragen. Iets dat je misschien nog wel meer prikkelt en meer business kan opleveren. Iets dat misschien wel kansrijker is dan je oorspronkelijke idee? We willen je echt helpen groeien en zien bijvoorbeeld de sales en website slechts als middelen daartoe, belangrijke middelen, dat wel. Middelen die precies passen bij jouw optimale toekomstbeeld. Jouw ideale positionering voor maximaal resultaat.

Zo worden we regelmatig gevraagd om sales te doen en vinden we onszelf dan kort daarna in een strategiebepalings- of validatietraject, gevolgd door de realisatie van een matching website.

Vandaar ook de naam: Shepherd and Hunter. We zijn én hoeder én jager.

Shepherd and Hunter is een netwerkorganisatie waarvan Bob Lei de oprichter en coördinator is.

Mesh-Masters.com logo
Mr Ynk logo
Unc Inc logo
vellance logo
logo-uva
Top Zeven fine net and mesh
Grafisch ontwerpbureau De Hazen
MK Producties
Shepherd and Hunter heeft mij enorm geholpen met het tot stand brengen van mijn nieuwe website. Met hun input hebben we niet alleen mijn logo een nieuw uiterlijk gegeven maar zijn o.a. ook mijn gesproken woorden omgezet in daadwerkelijke teksten voor op de site. Erg fijn om op deze manier te kunnen samenwerken en het eindresultaat mag er dan ook zijn!
Marc Vesters, eigenaar WVMA
Marc Verest, eigenaar WVMA
Shepherd & Hunter has been a valuable partner to us for some time now. Their approach to lead generation is really pragmatic and effective. Also, they are just good people & very nice folks to work with.
Profielfoto Floris de Langen
Floris de Langen, CEO Unc Inc
Shepherd & Hunter is een prettig bedrijf met gedegen oplossingen voor website design en implementatie. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe website en krijg veel goede respons van mijn klanten en prospects.
Marischka Konings
Marischka Konings, eigenaar MK Producties
“S&H did sales activities for us and I’m happy to say they delivered. Prospects are treated very respectfully, as being human beings instead of money-generating machines. Regarding sales, this is and always has been the most important key value to us.”
Michiel Kreijger Vellance
Michiel Kreijger, mede-oprichter Vellance Mede-oprichter Vellance
“De strategiemeeting hebben we als heel gaaf ervaren. Verhelderend vooral. De salesronde daarna was ook uiterst effectief. Hebben er nog steeds een hoop opdrachtgevers van.”
Michel Ypma profielfoto
Michel Ypma, mede-oprichter Mr. Ynk CTO Mr. Ynk
“Coaching en evaluaties zijn van hoog niveau en getuigen van veel kennis van de Lean Startup methode en andere eigentijdse tools voor startups. De betrokkenheid is groot en oprecht.”
Bram Kuijken profielfoto
Bram Kuijken, coördinator Minor Entrepreneurship UvA Coördinator Minor Entrepreneurship UvA
“Ik krijg dagelijks interessante aanvragen binnen en de site betaalt zich meer dan terug. Kreeg gisteren ook nog complimenten over de site.”
Alex Lei, oprichter Top Zeven
Alex Lei, oprichter Top Zeven Founder Top Zeven