Businesses

Naast de genoemde services is Shepherd and Hunter ook actief met diverse projecten:

Amsterdam-cadeau.nl

Amsterdam-cadeau.nlAmsterdam wordt steeds hipper. De stad is nog nooit zo populair en bruisend geweest. Er gebeurt van alles en er wordt van alles en nog wat ontwikkeld. Door reeds langbestaande merken zoals Bols en Van Wees, maar ook door relatief nieuwe bedrijven zoals Tony Chocolonely of Two Chefs Brewing. Op Amsterdam-cadeau.nl wil ik je al dat aanbod tonen en te koop aanbieden. Of dat nou een product is of een nieuwe, bijzondere experience. Daarbij is het m'n streven om zodra iets in het nieuws is het z.s.m. ook op Amsterdam-cadeau.nl te hebben, liefst met een leuke korting of unieke twist die alleen hier te vinden is!

Amsterdam-cadeau.nl is als een spin in het web binnen al dat aanbod. Ik probeer je, voor je gemak, zoveel mogelijk direct te laten kopen via onze site. Soms is het echter praktischer je direct te verwijzen naar de site van de verkoper.

Ik hou van de stad Amsterdam, van Mokum. Van de diversiteit aan mensen. De open-mindedness. De vrijheid. AFC Ajax. De vibes. De architectuur. Amsterdam-cadeau.nl is opgericht om Amsterdam liefhebbers zoals ik van een karaktervol, Amsterdams cadeau te voorzien, voor zichzelf of andere Amsterdam liefhebbers. Alles wat je hier als cadeau koopt wordt zeer gewaardeerd, mits je te maken hebt met een Amsterdam liefhebber natuurlijk!

GoChase.it

Go Chase screenshotGo Chase aims to close the gap between universities and industry. Real life challenges solved by master students. busy! Companies are busy and can let master students solve their challenges. This way they get recommendations on their challenges and access to talent. Lecturers on the other hand can easily improve their course by letting students work on real life challenges. Go Chase provides master students with interesting challenges that fit their course.