Marketing + Communication services

Het uitzetten en coördineren van online marketing en communicatie-acties kan zeer tijdrovend zijn. Daarnaast weet je heel vaak niet wat er precies voor skills nodig zijn en wie die skills goed leveren. En is diegene betaalbaar, betaal je niet de hoofdprijs? De online wereld kent vele specialisten en lang niet iedereen is even goed. Het is als een oerwoud.

Met meer dan 20 jaar ervaring in m.n. de online wereld weten we wat er te koop is. Wat werkt en niet werkt.

Shepherd and Hunter voorziet in veel marketing en communicatie services, van logo en huisstijlontwikkeling en DTP-services tot website bouw, copywriting en banner campagnes. Vaak voeren we de diensten zelf uit, soms m.b.v. ons uitgebreide netwerk. Voor de eenduidigheid en het in sync laten zijn met je plannen, houden wij graag vaak de regie.

Vrijwel alles op het gebied van Marketing en Communicatie kunnen we regelen voor je en goed. Denk aan websites, games, nieuwsbrieven, logo en huisstijlontwikkeling, branding, video-productie, post production, DTP-services, customer journey workshops, banner campagnes, event organisatie, SEO, SEA, apps, productfotografie, copywriting en zelfs illusionisten voor bijvoorbeeld product introducties of kick offs.  Maak gebruik van ons uitgebreide en professionele netwerk van marketing en communicatiespecialisten. Wanneer werk bij partners van ons belegd wordt blijven wij vaak supervisor om zo verzekerd te zijn van een goed en consistent eindresultaat.